Tongreiniger.com  ©   2014

Tongreiniger.com Ayurveda is Kennis van het Leven

Yoga, Meditatie, Ayurveda en Mindfulness is waar wij ons volledig voor inzetten. Al decennia lang is yoga onze lifestyle. Wij doen er alles aan om onze opgedane kennis via informatie verstrekking en verkoop te delen met onze klanten.

Informatie verstrekking

Voedingsadviezen, ondersteuning door kruiden, behandelingen als massages of yoga en meditatie helpen ons weer terug te komen naar onze basis,  naar onze eigen unieke kracht.

Innovatief en flexibel

Ons bedrijf is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast houden wij stevig vast aan onze idealen, de aarde biedt ons vele mooie dingen die we niet mogen verspillen. ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’. Helaas bestaat dé allesomvattende oplossing niet maar we kunnen ons er wel voor inzetten. De organisatie heeft diverse kanalen om een goede bijdrage te leveren. Via onze website Fascinerend wordt alle yoga, meditatie en Ayurveda informatie die wij door eigen ervaring hebben opgedaan, doorgegeven. De website Yogini is onze verkoopafdeling waar u producten vindt op gebied van yoga, meditatie en Ayurveda, deze producten zijn samen met onze medewerkers met veel zorg en inzet uitgezocht.  

Ayurveda kruiden

Ayurveda dranken

Ayurveda olie

Ayurveda fruitmand

Hulpwetenschappen